top of page
Modern Building

Agency for Medical Innovations GmbH, “A.M.I. ®”, Αυστρίας

H A.M.I. ® - Agency for Medical Innovations GmbH, ιδρύθηκε το 1998 από μια ομάδα επαγγελματιών, συνδυάζοντας την εκτεταμένη γνώση τους στoν κλάδο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων (medical devices) με στόχο να υπολοποιήσουν πρωτοποριακές ιδέες ως βέλτιστες πρακτικές και να τα κατωχυρώσουν στην αγορά το συντομότερο δυνατό. Από την ίδρυση της εταιρείας, τα προϊόντα που αναπτύχθηκαν έχουν πωληθεί σε όλο τον κόσμο με διαρκώς αυξανόμενο δίκτυο διεθνών διανομέων. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η A.M.I. κατόρθωσε να εδραιωθεί στην ευρωπαϊκή χειρουργική αγορά ως προμηθευτής καινοτόμων, νέων προϊόντων και μεθόδων, και πλέον εκπροσωπείται σε όλες τις ηπείρους σε όλο τον κόσμο.

 

Τα προϊόντα της A.M.I. ® είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτουν ISO και CE-Mark.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την A.M.I. ® μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ami.at.

Microline Surgical Inc., Αμερικής

Η Microline Surgical Inc,  ιδρύθηκε το 1987 και είναι θυγατρική της HOYA Corporation του Τόκυο, Ιαπωνίας. Σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και διανέμει, σε παγκόσμια κλίμακα, πλήρη γκάμα εργαλείων ημιπολλαπλών χρήσεων στον τομέα της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής. Τον Απρίλιο του 2009, ο Όμιλος Microline εξαγόρασε τη Starion Instruments™ Corp ενώ συγχωνεύθυκαν επίσημα τον Οκτώβριο του 2011. Η Microline αναπτύσσει προηγμένες χειρουργικές συσκευές που βελτιώνουν την απόδοση, ελαχιστοποίούν τους κινδύνους και βελτιώνουν την ποιότητας ζωής των ασθενών. 

Ειδικεύεται σε εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε όλες τις λαπαροσκοπικές χειρουργικές ειδικότητες, συμπεριλαμβανομένης της Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογικής Χειρουργικής, Ουρολογικής Χειρουργικής και Βαριατρικής. Τα προϊόντα της Microline Surgical διανέμονται παγκοσμίως μέσω ενός δικτύου πάνω από 50 διανομέων στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ιαπωνία, τη Μέση Ανατολή και την Ασία.

 

Τα προϊόντα της Microline Surgical κατασκευάζονται στην Αμερική, είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, και διαθέτουν FDA, ISO και CE-Mark.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Microline Surgical μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.microlinesurgical.com

PAJUNK® Medizintechnik GmbH., Γερμανίας

Η  PAJUNK® Medizintechnik είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ιατρικών συστημάτων Περιφερειακής Αναισθησίας, Λαπαροσκόπησης, Βιοψίας και Οδοντιατρικής.

 

Τα προϊόντα της PAJUNK® Medizintechnik, είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, και διαθέτουν, ISO και CE-Mark.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την PAJUNK® Medizintechnik μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.pajunk.com

Paxman Coolers Limited, UK

Η Paxman Coolers ιδρύθηκε το 1998 και θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ψυχρής θεραπείας, για την προστασία της αλωπεκίας από τη χημειοθεραπεία. Το πρώτο σύστημα ψύξης Paxman, σχεδιάστηκε με σκοπό την πρόληψη της αλωπεκίας, της συζύγου του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Glenn Paxman καθώς θα λάμβανε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο του μαστού. Tο γεγονός ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία με μια πρώιμη έκδοση ενός άλλου συστήματος ψύξης, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και έτσι ο Glenn, συνειδητοποιώντας πόσο τραυματική ήταν η επακόλουθη απώλεια μαλλιών, μετά από μήνες έρευνας με την βοήθεια του αδελφού του Neil, ανέπτυξαν ένα νέο αποτελεσματικό σύστημα, το οποίο και εγκαταστάθηκε στο Huddersfield Royal Infirmary το 1997.Το 1999 του απονεμήθηκε το βραβείο καινοτομίας 'Millennium Product Award'.

 

Στόχος της Εταιρείας, σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό, ερευνητικά κέντρα, ομάδες υποστήριξης καρκινοπαθών, φιλανθρωπικά ιδρύματα και ασθενείς είναι να διευρύνουν περαιτέρω την γνώση και κατανόηση του μηχανισμού λειτουργίας, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα το όνομα Paxman να καθιερωθεί ως συνώνυμο με την προστασία της αλωπεκίας και ταυτόχρονα να αποτελέσει μια κοινή πρακτική θεραπεία για όλους τους ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία σε όλο τον κόσμο. 

 

Τα προϊόντα της Paxman Coolers, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτουν ISO και CE-Mark.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Paxman Coolers μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.paxmanscalpcooling.com

Scican, Καναδά

H SciCan προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ελέγχου των λοιμώξεων, σε συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου και των ρυθμιστικών αρχών προκειμένου να παρέχουν στην αγορά τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά συστήματα καθαρισμού και αποστείρωσης. Η εταιρεία εμπορεύεται και διανέμει τα προϊόντα της στην Ευρώπη, Κεντρική και Νότια Αμερική, Αφρική, στις Ινδίες, Αυστραλία, Ασία, Μέση Ανατολή, Ιαπωνία, Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία και πρόσφατα στη Κίνα. 

Τα προϊόντα της Scican, κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και διαθέτουν ISO και CE-Mark.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Scican Medical μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.scican.uk.com

bottom of page